23948sdkhjf

SengeSpecialisten åbner ny butik i Holbæk

SengeSpecialisten i Holbæk Megacenter bliver indrettet efter kædens nye koncept.
Holbæk Megacenter får inden længe selskab af en spritny butik med alt til soveværelset, når SengeSpecialisten slår dørene op til deres nye butik.

Butikken, som åbner fredag den 18. august kl. 8, er indrettet efter kædens nye koncept, hvor kundernes behov bliver sat i centrum for butiksoplevelsen, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Ved indgangen har vi nærmest en lille bar, hvor vi tager imod kunderne og får styr på deres ønsker og forventninger til en ny seng. Derefter følger vi kunderne hen til den type seng, de har behov for, så de på en enkel måde kan få et overblik over mulighederne, siger butikschef Kim Jensen, der netop er begyndt hos SengeSpecialisten og har mange års erfaring fra møbelbranchen.

Den nye butiksindretning byder ifølge Kim Jensen på en mere afslappet købsoplevelse i rolige omgivelser med hyggelig belysning.

Han håber, at mange vil kigge forbi den nye butik til en snak om senge og søvn.

- Jeg kommer selv fra Køge, så jeg kender endnu ikke Holbæk så godt. Til gengæld ved jeg en masse om senge, som jeg glæder mig til at dele med kunderne. Ovenikøbet får vi i åbningsweekenden besøg af repræsentanter fra vores leverandører, som kan bidrage med endnu mere specialistviden om de mange forskellige senge, siger Kim Jensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079